donderdag, augustus 10, 2006

Onze rare rooie Je-Weet-Wel kater

Teigetje, Teigermans voor intimi, is echt een heel raar beest. Als hij 's avonds water heeft gedronken dan gaat hij zitten of liggen tongen (zoals wij dat noemen). Wat houdt dit in?
Nu, hij steekt zijn tong uit zijn bekje en zwabbert die gelukzalig heen en weer. Nu zou dit nog niet zo erg zijn, maar hij kijkt er dan ook nog zo stompzinnig bij, dat hij echt niet goed bij zijn hoofd lijkt.

Gisteravond konden wij hem even niet vinden. Bij nader onderzoek bleek meneer in de oude wastafel op het kattenkamertje, dat op het ogenblik dienst doet als verfhok , te liggen.
Zie foto's en zeg dan zelf, is Teigetje geen raar beest?





Even koekeloeren naar de kraan. Misschien komen er nog wel druppels uit. Vervolgens vallen we aan en gaan we lekker aan de kraan likken. Niets is zo lekker als verse druppels water (zelfs als die op mijn vachtje vallen).




En kijk mij eens heerlijk scheel kijken. Het valt nog niet mee om een waterdruppel op mijn tong op te vangen. Hup even die tong stretchen. (Nee, ben niet de gereincarneerde overgrootvader van Gene Simmons (die van Kiss))

En wat gaan we daarna doen....






juist Lekker TONGEN.....

Geen opmerkingen: