dinsdag, september 19, 2006

Going digi

Eergisteren weer eens sinds lange tijd een digitale LO gemaakt

The day before yesterday I created since a long time a digital layout. (since my first international visitor commented in English, I am trying to blog in English as well as from now on).

vrijdag, september 15, 2006

getagged

Ik ben een poosje geleden getagged door Marjolein over de 5 meest raarste gekste dingen van mijzelf.

  1. Ik hou van de combinatie zout - zoet. Niet zozeer in snoepjes, maar wel op brood. Een echte tractatie is een verse witte boterham (liefst het kapje) besmeerd met gezouten roomboter (en als die niet zout genoeg is dan strooi ik er een heel klein beetje extra zout overheen) en daarover een dun laagje bruine basterd suiker. Mjammie.
  2. Ik hou van hele, enorm zure snoepjes. Ze kunnen niet zuur genoeg zijn. Zeg maar het zuur van de zure beertjes zo zuur. Vroeger toen ik nog op de Mavo zat (nu dus zo'n 22 jaar geleden) toen kocht ik wel eens op de markt "bekkentrekkers". Dit waren van die gummy manen in felle kleurtjes (groen, rood, geel, blauw en oranje - natuurlijk lekker vol met kleurstoffen) waar omheen zo'n zuur laagje zat. Vervolgens propte je dan zo'n ding in ene keer in je mond en dan begon het grote genieten en .... bekken trekken, want zo zuur waren die krengen.
  3. Ik ben een echte jankerd. Nu is het niet zo dat ik voortdurend met een zakdoek op pad moet omdat ik spontaan in huilen uitbarst. Maar kijk liever geen Disney film met mij of een enorm romantische film met geweldige happy ending. M weet dit, en volgens mij heeft hij er een sport van gemaakt om te kijken of ik al huil. Laatste film waar ik bij gehuild heb: Nanny Mac Gee.
  4. Ik praat met de katten in de buurt. Als ik zo'n vierpotig monstertje rond zie hoppen, dan spreek ik hem / haar altijd even aan. Soms praten ze terug. Ik kan niet voorbij een kat lopen zonder deze een goede dag te hebben gewenst. Dus meestal gaat het als volgt. Ik zie kat en zeg "Dag poes". Soms komt poes op mij af en dan begint het grote aaien.
  5. Volgens mijn nieuwe brugpiepers ben ik wel een rare juf. Waarom???? Ik speel console games. Wij bezitten hier des huizes: 1 Nintendo 64, 1 Nintendo Gamecube, 1 PS2, 1 Nintendo DS en sinds kort een PSP. Wij willen nog de Nintendo Wii.

Heb nog veel meer rare gekke dingen, maar die hou ik lekker voor mij zelf. ;op

Paule en Marinka, mochten jullie dit lezen, dan zijn jullie bij deze door mij getagged.

maandag, september 11, 2006

Photoshoot in Rotterdam





Afgelopen vrijdag heb ik mijn camera gepakt en ben al lopende vanaf metrostation Wilhelminaplein over de Erasmusbrug naar Rotterdam centrum gelopen. Voelde mij net een toerist, die overal plaatjes van schoot. Camera weer iets beter leren kennen en volgens een kenner oog voor fotografie.
Wel ... oordeel zelf.


donderdag, september 07, 2006

foto's Avifauna



foto's Avifauna



Week in het kort... ehm 2 weken

Zo even een update over de laatste 2 weken.

Maandag 28 augustus naar het AM geweest. Vergaderingen, bijkletsen met de collega's en bloemetje en cadeau envelop mogen ontvangen wegens het behalen van mijn diploma.
's Middags naar het gezondheidscentrum geweest voor een medische keuring voor het adoptie traject. Goedgekeurd en €51 armer.
Dinsdag 29 augustus naar het Sph geweest. Ook vergaderingen, bijkletsen met collega's en géén bloemetje mogen ontvangen voor het behalen van mijn diploma. Wel klein berichtje in Spinfo, maar totaal geen blijk van felicitatie, goed gedaan om op tafel te zetten van de directie. Minpuntje!!!
Woensdag vol aan de bak gegaan op het Sph. Les gegeven van 9:00 - 16:00. Uit het werk naar de molen in Vlaardingen gereden. Wat een geweldige winkel. Broodmixen te kust en te keur en marsepein, spijs en fondant voor zeer redelijke prijzen. 4 soorten broodmix meegenomen. 's Avonds moe.
Donderdag weer een lange dag gehad op het Sph van 9:00 - 16:00. Naar huis met hoofdpijn. Bij buurtjes pijnstiller wezen halen, want bij ons waren ze op.
Vrijdag nog steeds hoofdpijn, pijnstiller genomen en gewerkt van 8:20 - 15:00 op het AM.
Zaterdagmorgen boodschappen gedaan bij 's lands grootste kruidenier die zegt op de kleintjes te passen. Na het boodschappen doen bij Marinka koffie gedronken en even bijgekomen. Gezellig Remco op schoot gehad. Om 12:45 in Avifauna op kosten van Olympus gelunched en van 14:00 - 16:30 fotocursus gehad. Goed verzorgd, goede tips gekregen en na afloop een mooi boekje mee naar huis. Toen nog even tot 17:30 in Avifauna rondgelopen. 's avonds DVD'tje gekeken.
Zondag pyjamadag. Lekker lui helemaal niks gedaan. O ja, bedden verschoond en gedouched ('s avonds) en mijn strijk weggewerkt in een zucht en een .....
Maandag lesgegeven van 8:00 - 16:00 op het Sph. Inclusief 2 tussen uren. De RvK gebeld van zowel Dordrecht, Den Haag als Rotterdam. Toen ik 's middags thuiskwam en net achter de pc zat, kreeg ik telefoontje van RvK Rotterdam. Positief nieuws. Onze raadsgesprekken voor de beginseltoestemming zullen geen 9 - 11 maanden meer op zich laten wachten. Mag 1 november terugbellen en dan weten ze wanneer wij aan de beurt zijn.
Dinsdag lesgegeven op het AM. Geen vergadering. Middag rustig gehouden. Hoofdpijn was al weer sinds maandagmorgen terug.
Woensdag Sph (zie vorige woensdag). 's avonds om 18:00 schoonheidsspecialiste geweest. Ontsnort, gereinigd en schoon geworden. Ook gezellig gekletst.
Donderdag Sph. Korte vergadering. Foto's geschoten in Schiedam bij de havens.