donderdag, september 07, 2006

Week in het kort... ehm 2 weken

Zo even een update over de laatste 2 weken.

Maandag 28 augustus naar het AM geweest. Vergaderingen, bijkletsen met de collega's en bloemetje en cadeau envelop mogen ontvangen wegens het behalen van mijn diploma.
's Middags naar het gezondheidscentrum geweest voor een medische keuring voor het adoptie traject. Goedgekeurd en €51 armer.
Dinsdag 29 augustus naar het Sph geweest. Ook vergaderingen, bijkletsen met collega's en géén bloemetje mogen ontvangen voor het behalen van mijn diploma. Wel klein berichtje in Spinfo, maar totaal geen blijk van felicitatie, goed gedaan om op tafel te zetten van de directie. Minpuntje!!!
Woensdag vol aan de bak gegaan op het Sph. Les gegeven van 9:00 - 16:00. Uit het werk naar de molen in Vlaardingen gereden. Wat een geweldige winkel. Broodmixen te kust en te keur en marsepein, spijs en fondant voor zeer redelijke prijzen. 4 soorten broodmix meegenomen. 's Avonds moe.
Donderdag weer een lange dag gehad op het Sph van 9:00 - 16:00. Naar huis met hoofdpijn. Bij buurtjes pijnstiller wezen halen, want bij ons waren ze op.
Vrijdag nog steeds hoofdpijn, pijnstiller genomen en gewerkt van 8:20 - 15:00 op het AM.
Zaterdagmorgen boodschappen gedaan bij 's lands grootste kruidenier die zegt op de kleintjes te passen. Na het boodschappen doen bij Marinka koffie gedronken en even bijgekomen. Gezellig Remco op schoot gehad. Om 12:45 in Avifauna op kosten van Olympus gelunched en van 14:00 - 16:30 fotocursus gehad. Goed verzorgd, goede tips gekregen en na afloop een mooi boekje mee naar huis. Toen nog even tot 17:30 in Avifauna rondgelopen. 's avonds DVD'tje gekeken.
Zondag pyjamadag. Lekker lui helemaal niks gedaan. O ja, bedden verschoond en gedouched ('s avonds) en mijn strijk weggewerkt in een zucht en een .....
Maandag lesgegeven van 8:00 - 16:00 op het Sph. Inclusief 2 tussen uren. De RvK gebeld van zowel Dordrecht, Den Haag als Rotterdam. Toen ik 's middags thuiskwam en net achter de pc zat, kreeg ik telefoontje van RvK Rotterdam. Positief nieuws. Onze raadsgesprekken voor de beginseltoestemming zullen geen 9 - 11 maanden meer op zich laten wachten. Mag 1 november terugbellen en dan weten ze wanneer wij aan de beurt zijn.
Dinsdag lesgegeven op het AM. Geen vergadering. Middag rustig gehouden. Hoofdpijn was al weer sinds maandagmorgen terug.
Woensdag Sph (zie vorige woensdag). 's avonds om 18:00 schoonheidsspecialiste geweest. Ontsnort, gereinigd en schoon geworden. Ook gezellig gekletst.
Donderdag Sph. Korte vergadering. Foto's geschoten in Schiedam bij de havens.

1 opmerking:

Marjolein zei

Ik zal even wat inhalen, heb al een tijdje niet bijgelezen hier.. Maar je hebt dus een lekkere drukke tijd achter de rug! Mooi dat je niet meer zolang hoeft te wachten..... gaat het nu opschieten, of.......
Die hoofdpijn, wat rot joh, hoe komt dat? Te druk in et koppie?

liefs Marjolein