dinsdag, mei 20, 2008

Mijn zwangerschap... mijn kleine wonder

Zoals ik wellicht in het verleden al geschreven heb, wist ik niet beter dan dat ik enorm onvruchtbaar was. Immers mijn gyneacoloog had het mij (en mijn ex) op de sterfdag van Theo van Gogh zelf verteld. Ik was een zogenaamde poor-responder, dus hoeveel hormoon je er ook inpompt, produceren doe ik niet. Kwaliteit van de eicellen zou dus zeer waarschijnlijk ook zeer ondermaats zijn, als ze er al waren.

Eind goed al goed, na mijn scheiding leer ik mijn huidige partner kennen. Bij onze eerste kennismaking had ik al een heel apart gevoel, dat mocht hij de ware zijn het wonder met hem wel zou kunnen geschieden. Een aantal maandjes later bleek dat wonder geschiedt te zijn en inmiddels ben ik over 7 1/2 week uitgerekend van ons eigen kleine wondertje, een dochtertje.

De zwangerschap is tot nu toe prima verlopen. Geen ochtendziekte, niet extreem moe geweest. Maar de laatste tijd ging het toch wat minder, vooral wat nachtrust betreft en maagzuur (had ik al verteld dat ik grootsponsor ben van fabrikant Rennies?!). Jongedame gedraagt zich als een echt parasietjes, want asmoeders valt langzaam maar zeker af, ondanks dat ze wel voldoende eet. Heeft wel weer als voordeel dat asmoeder na haar bevalling sneller op haar slankere gewicht van afgelopen september zal zitten. Aspapa vind asmoeder overigens heel erg mooi en nog steeds sexy.

Vanmorgen heb ik aspapa flink laten schrikken door de trap af te glijden (via de treden) in plaats van deze af te lopen. Heb de val gebroken met mijn handen, armen en benen. Dus no harm done. Vanmiddag weer wat inkopen gedaan voor ons kleine meisje, ze is er nog niet eens en wordt nu al dik verwend. Asmama heeft enorm leuke kleding voor haar gezien bij zowel H&M als bij Name-it. Maar ja, asmama moet zich inhouden, want met de kleding die wij mogen lenen van haar astante heeft de jongedame meer dan genoeg kleding.

even wat fotootjes om buik van asmama te showen over de afgelopen maanden.









Hier een 3d foto van onze kleine meid.









Mijn eerste buikfoto, genomen eind februari 2008





















Mijn 2e buikfoto, een zelfportret ergens eind maart begin april 2008 genomen.





















foto met onze Bugaboo, gekregen van asopa en asoma Van Horen. Is het geen schitterende wagen? De porsche onder de kinderwagens.









Laatste buikfoto's genomen op moederdag 2008 (10 mei) op de camping bij asopa en asoma van Horen. Onze jongedame ligt hier al keurig in de houding, waarin ze als het goed is geboren gaat worden. Hoofd naar beneden dus.